image
image
image
image

Parket & Laminaat 

Alle tinten, alle houtschakeringen, maar steeds met een warme uitstraling. Of u nu een liefhebber bent van parket of laminaat, bij Huis Kerstens vindt iedereen zijn smaak. De bijpassende toebehoren staan ter beschikking in onze winkel.


Parket 

Ons Topmerk in parket is Quick-step. Houten vloeren van Quick-Step zijn samengestelde houten vloeren met drie lagen massief hout, bedekt met een beschermende afwerking. Dankzij de zorgvuldige selectie van de grondstoffen en een perfecte beheersing van het vochtgehalte van het hout tijdens het fabricageproces, garanderen deze houten vloeren een optimale stabiliteit en duurzaamheid. Parket is reeds lange tijd aanwezig in karaktervolle, warme en verfijnde interieurs. Sinds enkele jaren kent parket een nieuwe jeugd, de prijzen zijn aantrekkelijker, de plaatsing wordt vereenvoudigd en de houtsoorten zijn meer gediversifieerd.
 

 Laminaat 

Laminaatvloeren, dat is woonplezier ten top. Een zeer ruime keuze van verschillende designs en structuren vind u bij ons. Net als echt hout en dus zeer smaakvol maar ook enorm praktisch. Geen enkele vloer laat zich zo makkelijk leggen. Je klikt de planken gewoon in elkaar en klaar is Kees. Het zijn erg onderhoudsvriendelijke vloeren en budgetvriendelijk.

Maar wat is nu juist laminaat?
Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern. Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen:
1.Een transparante, slijtvaste bovenlaag.
2.Een decorlaag.
3.Een watervast gelijmde kernplaat van HDF (High density fibre board)
4.Een tegenlaag
Aankoop advies parket / laminaat
In de Huis Kerstens showroom geven we graag bijkomend advies m.b.t. parket en laminaat vloerbekleding.
Tevens kunnen we de plaatsing ervan verzorgen.


Contacteer ons voor bijkomende informatie en/of bezoek onze winkel-showroom in Wuustwezel
>> Adres + contactgegevens winkel
 
Huis Kerstens Wuustwezel; uw interieurwinkel-showroom voor vloer en wandafwerking